Η απόλυτη έννοια της λύπησης

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009


Όλοι πάνω-κάτω ξέρουμε τι σημαίνει τηλεκριτικός. Είναι κάποιοι άνθρωποι που απέτυχαν να κάνουν καριέρα και πλέον μας βασανίζουν με τις ανόητες και άκαιρες υποθέσεις τους.

Τώρα θα με ρωτήσετε- δικαίως- τι σχέση έχει αυτό με τα σπορτς. Έχει, και μάλιστα μεγάλη, όταν μια τέτοια τηλεκριτικός αρθρογραφεί σε αθλητική εφημερίδα. Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη αυτής της ανέραστης γυναίκας να προκαλεί, που δεν θα διστάσει να πουλήσει και την ίδια της τη μάνα για ένα δίστηλο. Και που αλλού θα μπορούσε να αρθρογραφεί η συγκεκριμένη αγάμητη κυρία; Μα φυσικά στην εφημερίδα ΦΩΣ, ερυθρόλευκων συμφερόντων.

Το κακό δεν είναι αυτό. Μπορεί να γράφει όπου και όποτε θέλει. Σημασία έχει ότι πληρώνεται και από πάνω για να μας πει αυτά που θέλει να ακούσει ο κάθε Ολυμπιακός. Ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και λοιπά παρεμφερή.

Προσπάθησε να μειώσει την ομάδα της Θεσ/νίκης, αποκαλώντας τους οπαδούς της, μάγκες από τα Τέμπη και πάνω. Ποιους? Τους οπαδούς με την μεγαλύτερη εκδρομική δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς που κατέβηκαν 18000 στο ΟΑΚΑ.

Λοιπόν, ότι και να λέμε είναι λίγο για αυτήν -ο θεός να την κάνει- κυρία.
Αν έχετε άντρα, σίγουρα σας απατάει.
Αν έχετε γκόμενο, σίγουρα σας πηδάει για τα φράγκα και για κάνα δίστηλο.
Βρείτε κάτι πιο σταθερό και αφήστε τα αθλητικά σε κάποιον που ξέρει.
Σαν και σένα Γκολεμά-Γκόλουμ έπρεπε να σε λένε- χρειαζόμαστε εκατό.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

About This Blog

About This Blog

  © Blogger template Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP